Vanwege COVID-19 zijn onze contact mogelijkheden anders dan u van ons gewend bent, klik hier voor de actuele contact mogelijkheden.

Premium Spam Filter

E-mail spam, ongevraagde en ongewenste berichten, is een van de grootste irritaties op internet. Gemiddeld valt 60 tot 70% van de ontvangen e-mail onder spam! Het ligt voor de hand dat het soms moeilijk is om te concentreren op het werk wanneer er zoveel spam binnenkomt.

Spam varieert van 'onschuldige' en schijnbaar doelloze tekstberichten, financiele oplichtingspraktijken of verkooptechnieken tot met vervalste afzender (spoof) teksten die malafide links bevatten (phishing) en soms met attachments die virus of spyware bevatten.

Na veel testen en uitzoeken heeft AD Hosting nu de oplossing voor uw spam probleem: Premium Spam Filter. Voor minimale kosten kunt u weer normaal aan het werk! Het mooiste is nog wel dat wij dit aanbieden voor uw gehele domeinnaam. Dus ongeacht de hoeveelheid e-mail adressen!

Totaalpakket

Voor minimale kosten voor uw gehele domeinnaam, dus ongeacht de hoeveelheid e-mail adressen!

Premium Spam Filter

4,75
per maand

  • Voor 1 Domein
    Ongeacht de hoeveelheid e-mail adressen
  • Uw eigen AntiSpam Control Panel
    Voor nog betere filtering
  • Gratis Support

Bestellen


* Prijs per maand excl. BTW

Configureerbaar

Dit filter draait geheel los van uw website / server en controleert e-mails op alles wat maar naar mogelijke spam wijst en dit werkt perfect: 99% van de spamberichten worden afgevangen en u ontvangt alleen nog gewenste e-mails.

Mocht er toch een gewenste e-mail gezien worden als spam, kan deze weer eenvoudig vrijgegeven worden.
In uw eigen AntiSpam Control Panel kunt u het filter nog verder tweaken naar eigen behoefte. Zodoende is zelfs 100% werking mogelijk.

Voor maar € 4,75 heeft u nooit meer last van spam. (prijs per maand excl BTW)

Vrij inzetbaar

Omdat het los staat van waar uw e-mail staat, kunt u hier altijd gebruik van maken. Ook al heeft u een eigen mailserver, of is uw domeinnaam niet eens bij AD Hosting geregistreerd. Het is een aparte service voor iedereen. Heeft u veel domeinnamen, of misschien wel klanten met eigen domeinnamen, dan moet u echt eens kijken naar onze reseller prijzen. Hoe meer u afneemt, hoe goedkoper het wordt.

Het Premium Spam Filter werkt nu al erg goed, maar zal alleen maar beter gaan werken. Des te meer e-mail er door het filter gescand wordt, des te beter spam herkend wordt. Zo worden spam-runs dan nagenoeg direct gedetecteerd.