Prijs versus kwaliteit

Qua prijsstelling lijkt AD Hosting in eerste instantie niet de goedkoopste, maar op de langere termijn zijn we dat vaak wel. Hoe dat zit?

 

AD Hosting is in 2001 ontstaan vanuit een klantgerichte insteek.
Wij weten dus als geen ander wat u tegenkomt en wat voor uw specifieke website of webshop belangrijk is. We snappen dat u direct terug moet kunnen vallen op hostingspecialisten die vakkundig en snel met oplossingen komen. Online zijn met uw website of shop is van economisch levensbelang voor uw bedrijf. Zaken als trage uploads of downtime moeten voorkomen worden. Mocht zich een dergelijke digitale calamiteit toch voordoen, dan moet u volledig kunnen vertrouwen op uw hostingpartner.

 

Terug naar ons vergelijkend prijskaartje

 

Sommige Hostingbedrijven hanteren tarieven van 2 euro per maand voor een 100 MB account (24 euro op jaarbasis). Bij AD Hosting betaalt u maandelijks 7,25 euro voor een dergelijk account (87 euro op jaarbasis). Dat prijsverschil verdient u terug omdat uw website -al dan niet met webshop- door onze hoogwaardige hosting snel en storingvrij online is en blijft. Dat is belangrijk want een bezoeker beoordeelt niet alleen uw producten of diensten maar ook uw visitekaartje, te weten uw website. Heeft een bezoeker uw bedrijf eenmaal weg geklikt, vanwege de irritatie over een slecht of niet werkende site, dan is de kans levensgroot dat deze potentiële klant (en dus die omzet) ook weg blijft.

Aan u dus de keuze hoe u uw digitale weg wilt vervolgen. Zo goedkoop mogelijk? Of kiest u toch liever voor een betrouwbare, snel schakelende en goed bereikbare hostingpartner, waar u direct contact mee heeft en die -indien nodig- ook buiten kantooruren bereikbaar is?