Prijs versus kwaliteit

AD Hosting is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk hosting oplossingen, in tegenstelling tot de meeste van onze concurrenten zijn wij niet afhankelijk van kwantiteit maar specialiseren wij ons in kwaliteit.

KwaliteitWij zijn een hostingpartner!
Een partner die zorgt voor de optimale architectuur om uw product zo snel en veilig mogelijk online te tonen en wij denken graag mee in passende oplossingen, standaardoplossingen hebben wij niet.
Als partner kunnen wij snel schakelen, hebben wij een korte oplevertermijn, en bij calamiteiten kunt u op ons rekenen.

Stabiliteit

Wij bieden geen instabiele shared VPS constructies (kwantiteit) op oude hardware, maar stabiele VDS omgevingen op onze "state-of-the-art" hardware, die tevens 24/7, 365 dagen per jaar gemonitord worden.

U hoeft zich niet druk te maken over hardware en/ of uw server wel up to date is, dit verzorgen wij voor u. Een van de redenen waarom wij uw partner zijn en geen hostingpartij.

Wij maken het verschil met hoogwaardige hosting, snel en storingsvrij, met een uptime van 99.98% de afgelopen jaren.

Bereikbaarheid

Onze specialiteit is hosting en service, daarom staan veiligheid en bereikbaarheid bij ons bovenaan, zo vindt u bij ons geen ticketsytemen, geen dure telefoonnummers en hoeft u niet 48 uur te wachten op antwoord.
U kunt in de meeste gevallen binnen 4 uur een inhoudelijk antwoord verwachten op een vraag of probleem dat u bij ons meldt.

Personal touch

Wij leren onze klanten graag kennen, u bent bij ons geen nummer maar klant, u kunt ons bellen, mailen, en indien u dat wenst een persoonlijk gesprek. Zo leren wij u als klant kennen en kunnen wij nog beter op uw behoeftes en wensen inspelen.

AD Hosting is in 2000 ontstaan vanuit een klantgerichte insteek, met meer dan 18 jaar ervaring weten wij dus als geen ander wat u tegenkomt en wat voor uw specifieke website of webshop belangrijk is.

Downtime is niet meer van deze tijd, erger nog, het kost gewoon geld. Heeft een bezoeker uw bedrijf eenmaal weg geklikt, dan is de kans levensgroot dat deze potentiële klant ook weg blijft.Stabiliteit, snelheid en bereikbaarheid, een bezoeker beoordeelt niet alleen uw producten of diensten maar ook of uw website te benaderen is en hoe snel deze laadt.
Bij AD Hosting weten we dat als geen ander, dus zorgen wij voor snelle servers zodat uw online visitekaartje altijd snel te bereiken is.

Wilt u meer weten over onze virtuele server oplossingen, of het verschil tussen een VPS en een VDS, klik dan hier.

Laat een specialist mij terugbellen

Op zoek naar vrijblijvend advies op maat.

Bel mij voor advies

Ik weet wat ik wil

Ik wil graag een offerte aanvragen.

Offerte opvragen
Copyright © 2018 AD Hosting BV