Over Ons

Het DNA van AD Hosting

Nieuwe technische vindingen en ontwikkelingen zijn vaak antwoorden op een probleem. Eigenlijk is ons bedrijf ook zo begonnen.

DNA

Omdat we 18 jaar geleden zelf niet tevreden waren met de kwaliteit van de aangeboden hosting diensten besloot Fred Leffers in 2000 zelf hosting aan te gaan bieden. Nu 18 jaar later kenmerken we ons nog steeds door tegen de stroom in te zwemmen. Ondanks de neerwaartse conjunctuur investeren wij in state-of-the-art hardware, personeel en nieuwe kantoorruimte. De kennis van toen hebben wij verder uitgebouwd tot een volwaardig aanbod in diensten binnen de hosting. Maatwerkoplossingen, bereikbaarheid en persoonlijke touch, is onze standaard! Dat we klantvriendelijke support bieden en proactief zijn zit in ons DNA.

Naast onze sympathieke prijsstelling hechten wij veel waarde aan een goede en persoonlijke relatie met onze klanten. Daar steken we veel energie in en dat begint al met onze bereikbaarheid. Geen vervelende telefonische keuzemenu's maar een regulier netnummer waarmee onze mensen direct bereikbaar zijn, om u met oplossingsgericht vakmanschap verder te helpen.

Geschiedenis

De 5'sen van AD Hosting

Waar deze precies voor staan vind u hieronder in het linkervak. Door te klikken op het icoontje, krijgt u een korte omschrijving.

Stabiliteit

Stabiliteit

AD Hosting heeft een uitgebreide staat van dienst, waarbij het stabiel houden van onze services, een van de belangrijke pijlers is.


Stabiliteit betekent dat u als klant op AD Hosting kunt rekenen. Op technisch vlak zorgen wij dat alles up to date is en dat u als klant zo min mogelijk hinder ondervindt van gepland onderhoud en verstoringen.


Wij zijn altijd voor u te bereiken zowel per email of per telefoon.
AD Hosting is uw stabiele factor.

Snelheid

Snelheid

In alle aspecten van onze dienstverlening is AD Hosting snel. Wij leveren onze diensten snel, zijn goed bereikbaar en hebben snel een antwoord op al uw vragen.


Ons netwerk is snel, onze webservers zijn uitgerust met SSD schijven en hierdoor is uw website ook snel beschikbaar voor uw klanten.


Ook is AD Hosting snel met het oplossen van verstoringen, deze worden door ons direct gesignaleerd en wij zijn al bezig met de oplossing voordat u de verstoring heeft opgemerkt.

Support

Support

Wij willen onze klanten goede support bieden. Daarom vinden we het belangrijk dat we goed bereikbaar zijn.

Onze supportafdeling is tijdens kantoortijden telefonisch te bereiken op: 079-3478319. Wij werken niet met keuzemenu's. Als u ons belt, dan krijgt u direct een medewerker aan de lijn.


Gedurende de avonduren en in het weekend zijn we te bereiken via email, deze emails nemen wij gelijk in behandeling en wachten dus niet tot de volgende werkdag.


Onze supportmedewerkers denken graag met u mee over een probleem, maar nog liever over de oplossing. U krijgt gelijk een passend antwoord, en mocht dit niet mogelijk zijn dan maken wij een afspraak met u wanneer u het antwoord van ons kunt verwachten.

Security

Security

Van ons als uw hostingpartner mag u verwachten dat wij veilig met uw gegevens en data omgaan. Ons netwerk en onze servers worden dagelijks gecontroleerd op eventuele veiligheidsrisico's.


Ook is ons netwerk op meerdere niveaus beveiligd en worden eventuele aanvallen op ons netwerk direct gedetecteerd, en opgelost.


Tevens adviseren wij u als klant over veiligheidsmaatregelen die u zelf kunt nemen, zo zorgen we samen voor een extra stukje veiligheid.

Samenwerking

Samenwerking

U weet als klant wat u wilt, of hoe uw oplossing eruit moet gaan zien.


AD hosting vertaalt dit naar een praktisch plan en een duidelijk kosten overzicht. Voor ons is een goede samenwerking essentieel, u bent geen nummer bij AD Hosting maar een klant en zo willen graag werken.


Het persoonlijke en directe contact is voor ons een must!
AD Hosting heeft niet voor niets de slogan:
Premium hosting with a personal touch!


Vanuit dit uitgangspunt begrijpen wij dat een verstoring of onderhoud voor u altijd vervelend is, u bent immers van onze diensten (deels) afhankelijk. Daarom plannen wij ons onderhoud in de uren dat het voor u de minste overlast veroorzaakt, zo kunt u uw werk doen, en wij ons werk, namelijk u voorzien van optimale service en goede producten!

Hosted mail

Bent u op zoek naar een snelle en stabiele oplossing voor uw email?

  • Uw contacten en gedeelde agenda overal bereikbaar
  • Uw email wordt actief gescand op virussen en malware
  • Gratis support
Lees meer BestellenBestellen


Last van spam?

Nooit meer last van ongewenste mail met onze Premium Spam Filter

  • Geen ingewikkelde setup, desgewenst doen wij dit voor u.
  • Eigen AntiSpam Control Panel waar u naar eigen behoefte kunt tweaken.
  • Dekt uw gehele domeinnaam, ongeacht de hoeveelheid e-mailadressen.
Lees meer BestellenBestellen

Copyright © 2018 AD Hosting BV