Nieuwsbrief - Beste wensen - Interessante producten - SSL steeds belangrijker

Met deze nieuwsbrief blikken wij terug op een geslaagd 2016. In het afgelopen jaar hebben wij een aantal nieuwe producten toegevoegd en er zijn nieuwe diensten die wij aanbieden.
Daarnaast zijn we blij u nog steeds tot ons groeiende klantenbestand te mogen rekenen.
Ook proberen wij in elke nieuwsbrief te informeren over nieuwe trends, mogelijkheden en helaas ook de gevaren van het internet.
In deze nieuwsbrief een kleine samenvatting van onze nieuwe diensten en producten en andere highlights van het afgelopen jaar.

Alle medewerkers van AD Hosting wensen u fijne Kerstdagen en een goed en gezond 2017!

In deze uitgave:

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/251

AD Hosting: meer dan 80 domeinextensies

Wij bieden tal van verschillende domeinnaam extensies aan, de meest gangbare zijn natuurlijk: .nl, .com, .be, .de en .eu.
Maar in een tijd dat iedere ondernemer een website heeft, kan de door u gewenste extensie al bezet zijn, en zal u moeten uitwijken naar een alternatief. Een alternatief kan natuurlijk een andere spelwijze zijn, maar ook een andere extensie.
Hierbij kunt u denken aan .nu, .info . website en .world.

AD Hosting biedt meer dan 80 extensies aan! De kosten van de extensies variëren, neem een kijkje op onze site voor de actuele prijzen. Let op dat er voorwaarden aan sommige extensies gekoppeld zijn, we informeren u hier graag over.

Nog enkele tips om een goede domeinnaam en extensie vast te leggen:

  • Niet te lang
  • Makkelijk te onthouden
  • Niet meer dan 1 koppelteken, bij voorkeur helemaal niet
  • Goed te lezen zijn
  • Moet eenduidig zijn
  • Combineer zoveel mogelijk met bedrijfsnaam of product

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/252

SSL Certificaten steeds belangrijker

Een SSL certificaat is een toevoeging aan uw website of webwinkel. SSL staat voor Secured Socket Layer, wat in het kort inhoudt dat de gegevens die tussen uw website (webserver) en de gebruiker verstuurd worden, versleuteld zijn. Wanneer u een webwinkel heeft of een gedeelte op uw website waar klanten persoonlijke gegevens kunnen achterlaten dan is het verstandig om een SSL certificaat aan te vragen voor uw domein.

Binnenkort wordt het zelfs bijna verplicht om een SSL certificaat te hebben. Vanaf januari zal de webbrowser Chrome een website zonder SSL als "onveilig" aangeven. Dit wordt nu nog aangegeven met een 'i' in een rondje. Later wordt dit zelfs een rood waarschuwings­driehoek! Zie ook onze melding op Facebook.
Daarnaast hebben we in een eerdere nieuwsbrief al gemeld dat uw website zonder SSL certificaat lager in de Google zoekresultaten uitkomt.

Een SSL certificaat is dus eigenlijk noodzakelijk voor u en uw klanten. Hiervoor heeft AD Hosting een speciaal type certificaat beschikbaar:

Een Positive SNI SSL certificaat voor € 9.95 inclusief installatie, exclusief BTW per jaar.
(deze optie geldt alleen in combinatie met hostingaccounts bij AD Hosting)

SSL certificaten zijn er in verschillende soorten en maten. Voor verdere informatie over de overige SSL certificaten en de prijzen hiervan, verwijzen wij naar onze website: SSL-Certificaten
Maar ook hier staan niet alle mogelijke opties, dus neem contact met ons op voor specifieke wensen zoals bijvoorbeeld het multi-domain SSL certificaat.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/253

Overzicht interessante producten

In 2016 hebben wij een flink aantal nieuwe producten gelanceerd, waaronder het SSL certificaat voor nog geen € 10,-!
Daarnaast biedt AD Hosting nu ook hosted mail, remote desktop werkplekken en het premium SPAM filter aan. Hieronder een korte beschrijving van de producten.

Hosted mail; de perfecte vervanger voor Exchange.
De mail wordt ondergebracht op een aparte server, dus goede kwaliteit en snel. De email wordt actief gescand op virussen en malware.
Data wordt alleen opgeslagen in Nederland. Dagelijks maken wij een back up van alle accounts en ook deze worden alleen in Nederland opgeslagen. Een groot voordeel is dat agenda's en contacten overal bereikbaar zijn.
Dit alles voor maar € 4,50 per maand en een opslagcapaciteit van 5GB! Zie onze productpagina HostedMail of het complete artikel voor meer details en mogelijkheden.

Remote desktop werkplekken: overal uw eigen omgeving.
U werkt hiermee volledig op een door ons verzorgde server via uw eigen computer. Alle softwareapplicaties draaien op de remote desktop server die hiervoor geoptimaliseerd is. Uw computer, laptop of tablet kan dus super eenvoudig uitgevoerd worden, zolang deze maar een internet aansluiting heeft. Netbooks en Chromebooks zijn hiervoor dus uitermate geschikt. En wordt uw laptop onverhoopt gestolen, of crasht deze, dan gaat er geen data verloren! Dat is nog een voordeel van remote desktop werkplekken.
Standaard installeren wij basis programmatuur en in overleg met u eventueel overige software. Windows updates worden door ons bijgehouden. Bij de Remote Desktop werkplekken heeft u zelfs geen omkijken naar onderhoud en het oplossen van storingen. Dat verzorgen wij voor u, altijd zo snel als menselijk en technisch maar mogelijk is.

Wij kunnen ook software licenties verzorgen en onderhouden en installeren voor o.a. Microsoft Office of een Mail server. Optioneel verzorgen wij graag uw dagelijkse backups. Zie onze productpagina Remote Desktop Werkplekken of het complete artikel voor meer details en mogelijkheden.
De dienst wordt geleverd op basis van gebruik en wordt maandelijks met vaste tarieven doorbelast. Door gebruik te maken van Remote Werkplek neemt de efficiëntie van uw werkzaamheden toe terwijl de kosten sterk afnemen.


Premium SPAM filter: weg met alle spam.
De afgelopen 3 maanden is het aantal spammail significant toegenomen, zie diverse fora zoals Security.NL of KPN Forum.
Na veel testen en uitzoeken heeft AD Hosting de oplossing voor uw spam probleem: Premium Spam Filter. Voor minimale kosten kunt u weer normaal aan het werk!
Dit filter draait geheel los van uw website / server en controleert e-mails op alles wat maar naar mogelijke spam wijst. En dit werkt perfect: 99% van de spamberichten worden afgevangen en u ontvangt alleen nog gewenste e-mails. Mocht er toch een gewenste e-mail gezien worden als spam, kan deze weer eenvoudig vrijgegeven worden.
In uw eigen AntiSpam Control Panel kunt u het filter nog verder tweaken naar eigen behoefte. Zodoende is zelfs 100% werking mogelijk.

Voor maar € 4,75 heeft u nooit meer last van spam, en voor resellers is het zelfs nog goedkoper! (prijzen zijn per maand en excl BTW)
Het mooiste is nog wel dat wij dit aanbieden voor uw gehele domeinnaam. Dus ongeacht de hoeveelheid e-mail adressen!

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/254

De Designers - Rust & Ruimte

Rust en Ruimte massagepraktijkBij DeDesigners waren we toe aan wat "rust en ruimte" en misschien wel een ontspannende massage!
Gelukkig konden we deze 'feelings' kwijt in een nieuwe website:

www.rust-en-ruimte.nl
Tot stand gekomen in samenwerking met Marique van de ontwerpstudio.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/255

Om het jaar af te sluiten

Facturatie:
Zoals u mogelijk gemerkt heeft zenden wij sinds november 2016, 2 bestanden naar u toe als u een factuur van ons ontvangt. Een PDF en een UBL bestand, de eerstgenoemde kunt u bekijken en afdrukken met Adobe reader, zoals u altijd gewend bent. Het tweede bestand is een bestand dat ingelezen kan worden in diverse administratie software, zodat deze automatisch wordt ingeboekt in uw boekhouding.

Bereikbaarheid:
Gedurende de Kerstdagen is AD Hosting niet telefonisch te bereiken. U kunt ons wel bereiken via email, deze zullen dezelfde dag nog in behandeling genomen worden.

fijne Kerstdagen en een goed en gezond 2017

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/256