Nieuwsbrief - PHP upgrade, Nieuwe producten en Webdesign

De zomer is al in volle gang en we mogen niet klagen over het weer.
Bij AD Hosting worden de batterijen ook opgeladen dus onze medewerkers zijn ook aan het genieten van vakantie. Er is altijd voldoende personeel aanwezig om u te woord te staan, en te helpen met uw probleem of vraag.
Wat staat er allemaal in deze nieuwsbrief?
Nieuws over de update- ronde van september, onze nieuwe diensten en natuurlijk ook de nieuwste werken van DeDesigners.

In deze uitgave:

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/245

PHP upgrade naar v5.6

In september zullen wij op onze servers een PHP upgrade uitvoeren.
Hierover bent u inmiddels geïnformeerd in een aparte email, hiervan krijgt u ook nog een herinnering.
Deze upgrade kan gevolgen hebben voor uw website.

De upgrade staat gepland voor 19-09-2016.

Mocht u niet zeker weten of uw site geschikt is voor PHP5.6 en geen risico wil nemen, dan kunnen wij u helpen met een tijdelijke PHP5.6 testomgeving. Voor een minimaal bedrag kopieren wij uw site naar de test server waar u eventuele problemen kunt achterhalen en oplossen.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/246

Nieuw product: Remote Werkplek

Wij bieden een moderne en praktische oplossing voor uw zakelijke omgeving. Uw werknemers beschikken niet alleen op de zaak, maar ook thuis, onderweg of bij de klant over alle benodigde software en documenten. Altijd via een beveiligde internetverbinding. Standaard biedt ons product een zeer hoog beveiligingsniveau. Al uw data kan worden veilig gesteld door een (wekelijkse en/of dagelijkse) back-up naar een aparte server.
HostedMail
De dienst wordt geleverd op basis van gebruik en wordt maandelijks met vaste tarieven doorbelast. Door gebruik te maken van Remote Werkplek neemt de efficiëntie van uw werkzaamheden toe terwijl de kosten sterk afnemen.

Wilt u meer te weten komen over deze dienst van AD Hosting, stuur een mail aan sales@adhosting.nl of bel tijdens kantooruren naar 079-3478319 en vraag naar Rens of Fred.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/247

Product: Hosted Mail

HostedMailVaak zit de e-mail in het hostingaccount. Berichten worden uitgelezen en hoogstens tijdelijk op de server bewaard.
Maar bij veel of grote berichten komt de grens van de webruimte in zicht. Gebruikers met veel email, kiezen daarom vaak voor een eigen mailserver op kantoor. Maar wie beheerd deze server, hoe zit het met de backups en extern werken is regelmatig traag.

"Hosted mail" is het beste van beide. AD Hosting levert deze dienst op een aparte mailserver dus hoge kwaliteit en snel. 5GB ruimte per account, goed beheerd en dagelijkse backups en inclusief contacten en agenda. Uw email wordt zelfs actief gescand op virussen en malware en de support is, zoals u dat van ons gewend bent, gratis. Wij slaan de data alleen op in Nederland, veilig en betrouwbaar dus.
En het is een aparte dienst, dus uw website/domeinnaam hoeft niet bij AD Hosting te zijn ondergebracht. Is dat wel zo, dan stellen wij uw (hosting) account gratis in voor deze dienst.

Voor maar € 4,50 per maand (éénmalige setup € 7,50) per mailaccount! Hosted Mail bestellen >>
Heeft u specifieke wensen (meer ruimte, een eigen dedicated mailserver, SSL beveiligde connectie, etc) dan bespreken we dit graag voor een gepast voorstel.

Ook kunnen wij uw bestaande mail overzetten naar de hosted mail omgeving, op basis van een tarief van € 65,- per uur.

Mocht u nog vragen hebben over een hosted mail oplossing, neemt u dan contact op met onze salesafdeling, zij beantwoorden uw vragen graag.
U kunt mailen naar sales@adhosting.nl of bel tijdens kantooruren met: 079-3478319.
(prijzen excl. BTW)

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/248

De Designers - weer twee nieuwe websites

Ook hebben DeDesigners niet stil gezeten. Er zijn twee muzikale websites gemaakt.

Als eerste een rijzende ster: Bram Brundel, een jongeman met een passie voor muziek.
De singer-songwriter uit Hoogland heeft in mei 2015 zijn allereerste cd uitgebracht met daarop het pakkende nummer 'Ideale Vrouw'.
Zijn website is anders dan anders en beslist de moeite van het bekijken waard: www.brambrundel.nl

De tweede site die gemaakt is door DeDesigners is de website van Mieke Honingh.
Mieke is een (alt)violiste, die deel uitmaakt van het Metropole Orkest, een ensemble dat een grote faam geniet en optreedt in binnen- en buitenland. Mieke werkt samen met internationale bekendheden. Natuurlijk siert een prachtige viool haar website en kun je allerlei informatie vinden over Mieke zelf en over haar optredens: www.miekehoningh.nl

dedesigners-websites

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/249