Nieuwsbrief - Wat is AD, diensten en Amsterdam


In deze nieuwsbrief hebben wij weer een aantal leuke onderwerpen voor u, een greep uit ons dienstenaanbod en natuurlijk de vaste colomn van Fred.
Ook vestigen we de aandacht op een nieuwe extensie: . amsterdam, die commercieel voor u waarde kan hebben.

De komende tijd zullen wij een onderhoudscyclus gaan uitvoeren op diverse servers en VPS-systemen hiervan wordt u per email ruim van te voren op de hoogte gesteld.

Veel leesplezier!

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/223

De A van Automatisering

AD Hosting biedt niet alleen hosting.

De A van AD Hosting staat voor automatisering, een iets verouderde term voor het onderhouden en opzetten van netwerken en installeren en updaten van computers/werkstations.

Toen AD Hosting startte stond automatisering in de kinderschoenen, intussen is het een van de belangrijkste onderdelen binnen de IT. Naast betrouwbare software pakketten uiteraard.

Omdat hosting in feite is het beschikbaar stellen van ruimte om uw content voor de digitale snelweg bereikbaar te maken, is het nou juist het onderhouden en installeren van netwerken en up to date houden de hardware wat ons tot een betrouwbare partner maakt. Daarbij hebben we natuurlijk ook erg veel aandacht voor de beveiliging van de gegevens.

We zijn dus nooit gestopt met automatiseren, alleen traden we er niet meer mee op de voorgrond. Mede door onze betrouwbaarheid en snelheid hebben we meer en meer aanvragen gehad van (bestaande) klanten om werkzaamheden voor hun eigen netwerken en of systemen uit te voeren. Intussen hebben we extra geïnvesteerd in capaciteit zodat we deze expertise nu ook wat nadrukkelijker onder de aandacht kunnen brengen.

Met andere woorden: ook voor uw netwerk of hardware gerelateerde vragen, onderhoud en/of beveiliging staan we graag voor u klaar.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/225

De D van Design - www.DeDesigners.nl

Zoals Fred al in zijn column verwoordde doet AD Hosting meer dan hosting, en staat de "D" in AD Hosting voor Design. Al vaker hebben we in onze nieuwsbrief aandacht geschonken aan www.dedesigners.nl, maar er valt iets nieuws te melden:

Naast dat we voor u uw gehele website kunnen ontwerpen, bouwen en hosten kunnen we ook uw gehele "corporate identity" moderniseren dan wel samen met u vormgeven. Inclusief logo, visitekaartjes, briefpapier, website en Google zoek resultaten optimalisatie. En dat alles tegen zeer concurrerende prijzen.

Onze designers maken voor u een moodboard, dan kunt u in 1 oogopslag zien wat de "look en feel" wordt van het door ons gemaakte en door u gekozen design.


Geïnteresseerd? Neem dan eens contact met ons op voor meer informatie op telefoonnummer 079-3478319 of info@dedesigners.com

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/226

Geef mij maar Amsterdam

De registratie van het nieuwe .amsterdam extensie is sinds een maand vrij mogelijk. De gemeente Amsterdam is eigenaar van .amsterdam, en wordt via verschillende hostingpartijen geregistreerd. Uiteraard kunt u het .amsterdam extensie ook bij AD Hosting registreren.

AmsterdamMet de komst van het .amsterdam domein is er weer ruimte voor eindeloos nieuwe domeinnamen, domeinnamen die met een .nl of .com extensie al bezet waren zijn nu meestal weer beschikbaar.

Met een .amsterdam domein vergroot u de kans op betere zoek resultaten, en is beschikbaar voor iedereen die iets met Amsterdam heeft.

Met een .amsterdam extentie verbindt u het internationale imago van Amsterdam direct aan uw website, registreer dan ook vandaag nog uw .amsterdam domein via www.adhosting.nl

Of neem contact met ons op voor nadere informatie.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/227

Virusscanner aanbieding

Om te beginnen misschien wel de belangrijkste tip: vertrouw er niet op dat een virusscanner alle internetbedreigingen tegenhoudt. Zo is het up-to-date houden van besturingssysteem malwarescanner, programma's, internetbrowser en aanvullingen (zoals Adobe Flash) minstens net zo belangrijk.

Toch is een virusscanner een belangrijk onderdeel om uw computer(s) te beschermen tegen internetbedreigingen. Er zijn talloze virusscanners op de markt, te verdelen in twee belangrijke groepen, de gratis en de betaalde scanners.

Zijn de gratis scanners nu zoveel slechter als betaalde? Volgens een aantal testen zitten er gratis scanners in de top 10. Echter wel met een belangrijke maar, de gratis versie bieden pas enkele dagen later bescherming, waar betaalde scanners direct uitkomen met een bescherming tegen de laatste bedreigingen komen de gratis scanners pas dagen later met een update.
Nog belangrijker om te weten: als iets gratis is bent u als consument dus het product. De gratis scanners hebben in hun algemene voorwaarden opgenomen dat ze uw gegevens (geanonimiseerd) mogen verzamelen en verkopen.

Aangezien internetbedreigingen steeds vaker voorkomen en steeds grotere schade kan geven, raden wij u aan om een betaalde versie te gebruiken. Wij adviseren de scanners van ESET, deze zijn betrouwbaar en maken uw computer niet onnodig traag.

AD Hosting levert deze antivirus oplossing tegen gereduceerde tarieven (ex BTW):

1 licentie   € 24,37 per jaar
2 licenties € 14,05 per jaar per licentie
3 licenties € 10,46 per jaar per licentie
4 licenties € 10,30 per jaar per licentie
5 licenties € 10,00 per jaar per licentie
Mocht u interesse hebben, neemt u dan contact op voor een passend aanbod.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/228

Uw ervaringen met AD Hosting!

De mening van de klant zou voor elk bedrijf zeer waardevol -zo niet leidend- moeten zijn, vinden wij. Dat geldt dus ook voor AD Hosting. Daarbij zijn we niet op zoek naar alleen maar pluimen en complimenten. Waar gewerkt wordt maakt men fouten, dus die komen ook bij ons wel eens voor. Natuurlijk doen we er wel alles aan om dit te voorkomen. Daarom horen we het graag, als u ergens niet tevreden over bent. We willen namelijk leren wat er mis ging. Stuurt u in zo'n geval vooral een mailtje aan management@adhosting.nl en geef ons op die manier de gelegenheid om met een goede oplossing te komen. U doet er uzelf maar ook AD Hosting een plezier mee.

Gelukkig krijgen we vaak juist zeer tevreden reacties van onze klanten, met name over de wijze waarop ze door onze medewerkers geholpen zijn. Dergelijk referenties zijn voor ons zeer belangrijk. Bent u ook te spreken over ons? We zouden het zeer waarderen als u die ervaringen deelt via de onafhankelijke website ISPgids.com: ispgids.com/deelervaring/ad-hosting. Daar zijn anderen ook mee geholpen, wanneer ze op zoek zijn naar betaalbare kwaliteit. Voor iedere referentie ontvangt u als dank van ons een leuke attentie.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/229