Nieuwsbrief - Actie met SSL certificaten

De derde nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit.
De temperaturen lopen flink op en de vakantieperiode staat voor de deur. Voor ons nog een extra reden om met een spetterende actie te komen.

In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen.
- Actie met SSL certificaten: tot wel 50% korting!
- Waarom gebruik maken van SSL, wat is de meerwaarde.
- De bereikbaarheid van AD Hosting tijdens de vakantieperiode.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/216

Actie met SSL certificaten

Het belang van veiligheid op het internet zal u niet ontgaan zijn, en ons ook niet.
Met die gedachte in ons achterhoofd hebben we besloten om een spetterende actie te gaan doen met SSL certificaten tot wel 50% korting!
In het volgende artikel van deze nieuwsbrief kunt u lezen wat het belang is van SSL, en waarom u op uw website een certificaat zou willen hebben.

EXTRA actie: Indien u in de periode van 06-07-2015 tot en met 19-07-2015 een EV certificaat bestelt betaalt u voor 1 jaar, en krijgt u het tweede jaar gratis!!! Dat is dus eenmalig zelfs 75% korting op de normale prijs.

Actie SSL Certificaten! Positive SSL: € 29,95 | Instant SSL € 49,95 | EV SSL € 149,95
Actievoorwaarden:

  • Actie loopt t/m 31 augustus 2015
  • Het domein waarvoor het certificaat besteld wordt, dient geregistreerd te zijn door AD Hosting.
  • Prijzen zijn exclusief BTW.
  • De actieprijs geldt bij elke vernieuwing, tot opzegging.
  • Er vindt bij annulering geen restitutie plaats.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/218

Wat is SSL en wat kan het voor u betekenen?

Een SSL certificaat is een toevoeging aan uw website of webwinkel. SSL staat voor Secured Socket Layer, wat in het kort inhoudt dat de gegevens die verstuurd worden tussen uw website (webserver) en de gebruiker versleuteld zijn. Ook hebben de meeste certificaten een validatie op bedrijfsgegevens, waardoor er een harde koppeling komt tussen uw domeinnaam en bedrijfsnaam.

Wanneer u een webwinkel heeft, of een gedeelte op uw website waar klanten persoonlijke gegevens kunnen achterlaten, dan is het verstandig om een SSL certificaat aan te vragen voor uw domein.
Er zijn verschillende certificaten beschikbaar die elk hun specifieke eigenschappen hebben en ook qua prijs erg verschillen.

🔒
De drie belangrijkste typen:
  • Uitgebreide validatie én groene adresbalk - voor webshops met eigen betaalpagina's of sites met vertrouwde uitstraling,
  • Validatie zonder groene adresbalk - voor websites waar persoonlijke gegevens ingevoerd of getoond worden,
  • Alleen domeinnaam validatie - voor inlog pagina's van websites of webapplicaties.

In het artikel op onze website vindt u een uitgebreide uitleg over het SSL certificaat en de verschillen.
Wij helpen u graag op weg om een goede keuze te maken voor uw website.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/219

Bereikbaarheid AD Hosting tijdens zomerperiode

Zoals u gewend bent van AD Hosting, zijn we gedurende vakantieperiode, net als altijd elke werkdag telefonisch te bereiken, van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Buiten kantoortijden zijn we te bereiken via email, welke normaal binnen 1 uur worden beantwoord. Tijdens de vakantieperiode kan hierin een kleine vertraging optreden.

Wij wensen iedereen een prettige vakantie!
Nog een laatste tip tegen fysieke hack pogingen bij u thuis: vermeld niet op social media dat u op vakantie gaat, je weet nooit wie meeleest.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/220

Uw ervaringen met AD Hosting!

De mening van de klant zou voor elk bedrijf zeer waardevol -zo niet leidend- moeten zijn, vinden wij. Dat geldt dus ook voor AD Hosting. Daarbij zijn we niet op zoek naar alleen maar pluimen en complimenten. Waar gewerkt wordt maakt men fouten, dus die komen ook bij ons wel eens voor. Natuurlijk doen we er wel alles aan om dit te voorkomen. Daarom horen we het graag, als u ergens niet tevreden over bent. We willen namelijk leren wat er mis ging. Stuurt u in zo'n geval vooral een mailtje aan management@adhosting.nl en geef ons op die manier de gelegenheid om met een goede oplossing te komen. U doet er uzelf maar ook AD Hosting een plezier mee.

Gelukkig krijgen we vaak juist zeer tevreden reacties van onze klanten, met name over de wijze waarop ze door onze medewerkers geholpen zijn. Dergelijk referenties zijn voor ons zeer belangrijk. Bent u ook te spreken over ons? We zouden het zeer waarderen als u die ervaringen deelt via de onafhankelijke website ISPgids.com: ispgids.com/deelervaring/ad-hosting. Daar zijn anderen ook mee geholpen, wanneer ze op zoek zijn naar betaalbare kwaliteit. Voor iedere referentie ontvangt u als dank van ons een leuke attentie.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/221