Nieuwsbrief - hosted mail, nieuwe extensies en is uw website mobiel vriendelijk?

Buiten zien we een afwisseling van mooie en zeer onstuimige dagen. Binnen zien we hetzelfde waar open source pakketten af en toe onder vuur liggen. Zoals het een goede hoster beaamt wordt het meeste al vroeg afgeslagen, maar niet alles is tegen te houden. Daar komt uw verantwoording om de hoek kijken, zoals u kunt lezen in Fred's column.

Verder kunnen we u weer nieuwe domeinextensies aanbieden en zijn we officieel gestart met "hosted mail". Heeft u een grote mailbox? Dan is dit de oplossing.

Ook in deze nieuwsbrief nog een herinnering dat het belangrijk is om een mobiel-vriendelijke website te hebben, vooral voor Google. En om af te sluiten enkele leuke en handige 'wist u dat'-tjes.

We wensen u veel leesplezier. En heeft nu nog vragen of opmerkingen? Onze (hosted mailbox) management@adhosting.nl staat voor u klaar.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/208

Nieuwe domeinextensies

Bij AD Hosting kunt u allerlei extensies registreren, passend bij de domeinnaam van uw keuze.
Sinds kort zijn er een aantal nieuwe extensies die u bij AD Hosting kunt registreren, zoals .frl & .pl voor Europa.

En onder het tabblad "overig" vindt u op de website nu ook de extensies: .guru, .today, .expert en .management. Met deze toevoegingen kunt u nu meer dan 35 extensies registreren bij AD Hosting.
Altijd een extensie van uw keuze.

Houd er bij diverse extensies wel rekening dat er mee dat er meer gegevens van u gevraagd kunnen worden. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een KvK nummer of geboortedatum, maar heel soms is zelfs een kopie ID bewijs nodig. Indien deze niet beschikbaar zijn tijdens het registratie proces neemt onze afdeling support hierover contact met u op.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/210

Nieuwe dienst: Hosted mail

Bij veel gebruikers zit de e-mail in het hostingaccount. Berichten worden uitgelezen en hoogstens tijdelijk op de server bewaard. Maar bij veel of grote berichten komt de grens van de webruimte in zicht. Gebruikers met veel mail, kiezen daarom vaak voor een eigen mailserver op kantoor. Lekker veel ruimte, maar wie beheert deze server, hoe zit het met de backups en extern werken is regelmatig traag.

"Hosted mail" is het beste van beide. AD Hosting levert deze dienst op een aparte mailserver dus hoge kwaliteit en snel. Lekker veel ruimte, goed beheert en dagelijkse backups. Uw email wordt zelfs actief gescand op virussen en malware en de support is, zoals u dat van ons gewend bent, gratis. Ook belangrijk om te weten is dat wij de data alleen opslaan in Nederland.
Het is een aparte dienst, dus uw website/domeinnaam hoeft niet bij AD Hosting te staan. Is dat wel zo, dan stellen wij uw hosting account gratis in voor deze dienst.

Een ander groot voordeel is dat op deze server ook uw contacten en agenda overal bereikbaar zijn. Het is ook mogelijk om onderling gedeelde agenda's te gebruiken om te zien of collega's beschikbaar zijn of niet.

Voor maar €4,50 per mailaccount per maand krijgt u dit alles inclusief 5GB opslagruimte! Omdat er echter veel meer opties zijn (meer ruimte, een eigen dedicated mailserver, SSL beveiligde connectie, etc) bespreken we graag uw wensen voor een gepast voorstel.

AD Hosting kan dit allemaal voor u verzorgen, en wij vertellen u er graag meer over.
Mocht u interesse hebben in een hosted mail oplossing, neemt u dan contact op met onze salesafdeling, zij stellen graag een offerte voor u op.
sales@adhosting.nl of bel tijdens kantooruren met: 079-3478319

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/211

Is uw website al mobiel vriendelijk?

Sinds 21 april van dit jaar, wordt "mobile-friendly" zwaarder meegewogen in de zoekresultaten van Google. Dit kan betekenen dat, als uw website niet mobiel vriendelijk is, u minder goed gevonden kunt worden in Google. Andere websites worden dan hoger weergegeven in de zoekresultaten. Het kan voor u dus van groot belang zijn om uw website ook mobiel vriendelijk te maken.
Waarom geeft Google voorrang aan mobiel vriendelijke sites?
Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer mensen websites bezoeken vanaf een smartphone of tablet. Om beter aan te sluiten bij deze vraag van de consument heeft Google vorig jaar besloten om website voorrang te geven welke goed worden weergegeven op dit soort mobiele apparatuur. Deze wijziging heeft overigens (nog?) geen impact op desktop resultaten. Meer informatie in het Google Webmaster Central Blog

Wat betekent dit voor uw website?
Indien u geen mobiel vriendelijke website heeft zal uw Google-ranking lager zijn dan voorheen. Heel eenvoudig gesteld moet de tekst op het kleine scherm van een smartphone goed leesbaar zijn en de linkjes en knoppen niet te dicht op elkaar.
Google heeft een eigen handleiding geschreven en online inzichtelijk gemaakt op welke punten u uw website dient te verbeteren als u ook mobiel vriendelijk wilt zijn.
Link: developers.google.com/webmasters/mobile-sites/get-started

Mocht u zelf minder ervaren zijn in het veranderen en mobiel vriendelijk maken van uw website, dan kunt u altijd contact opnemen met www.dedesigners.com
Ook kunt u via de afdeling support van AD Hosting een offerte aanvragen om uw website mobiel vriendelijk te laten maken.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/212

Wist u dat?

Het gezicht van AD Hosting heeft u verleden jaar in elke nieuwsbrief voorbij zien komen, en wij vonden het leuk om iedereen aan u voor te stellen. Deze keer is het tijd voor iets nieuws.

Wij willen u via deze rubriek op de hoogte houden van handige links, weetjes en andere wetenswaardigheden.

Wist u dat?
- Het .com domein afgelopen 1 mei 30 jaar oud geworden is, het eerste .com
  domein wat geregistreerd is was: www.symbolics.com
- AD Hosting ook actief is op Facebook?
- Nederlanders massaal nog in phising mail trappen?
- Er een grote toename is, in het browsen via de smartphone?
- Het daarom slim is om een mobiele website te hebben?
- AD Hosting al bijna 15 jaar een betrouwbare hostingpartner is?
- Er veel WordPress websites gehackt worden?
- Een goed wachtwoord altijd bestaat uit meer dan 8 tekens, hoofdletters,
  kleine letters, cijfers èn vreemde tekens bevat?
- Je wachtwoord te testen is via www.testjewachtwoord.nl?
- WordPress eenvoudig te updaten is via het DirectAdmin controle paneel?
- AD Hosting dagelijks telefonisch te bereiken is van 09:00 tot 17:00 uur?
- Openbare WiFi netwerken niet veilig zijn?
- Wij ook uw webdesign kunnen verzorgen?
- Cybercrime een groot probleem is, met name ransomware is momenteel erg
  in trek bij onwelwillende.
- Als u een weetje heeft u deze aan ons kan mailen; sales@adhosting.nl
- De volgende nieuwsbrief gepland staat voor 26 juni?

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/213

Uw ervaringen met AD Hosting!

De mening van de klant zou voor elk bedrijf zeer waardevol -zo niet leidend- moeten zijn, vinden wij. Dat geldt dus ook voor AD Hosting. Daarbij zijn we niet op zoek naar alleen maar pluimen en complimenten. Waar gewerkt wordt maakt men fouten, dus die komen ook bij ons wel eens voor. Natuurlijk doen we er wel alles aan om dit te voorkomen. Daarom horen we het graag, als u ergens niet tevreden over bent. We willen namelijk leren wat er mis ging. Stuurt u in zo'n geval vooral een mailtje aan management@adhosting.nl en geef ons op die manier de gelegenheid om met een goede oplossing te komen. U doet er uzelf maar ook AD Hosting een plezier mee.

Gelukkig krijgen we vaak juist zeer tevreden reacties van onze klanten, met name over de wijze waarop ze door onze medewerkers geholpen zijn. Dergelijk referenties zijn voor ons zeer belangrijk. Bent u ook te spreken over ons? We zouden het zeer waarderen als u die ervaringen deelt via de onafhankelijke website ISPgids.com: ispgids.com/deelervaring/ad-hosting. Daar zijn anderen ook mee geholpen, wanneer ze op zoek zijn naar betaalbare kwaliteit. Voor iedere referentie ontvangt u als dank van ons een leuke attentie.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/214