Nieuwsbrief - veranderingen in de privacy regels en helpt u ook onbedoeld hackers?

De eerste nieuwsbrief van 2015 is eindelijk een feit, ook in dit jaar zullen we u regelmatig op de hoogte houden van de belangrijkste ontwikkelingen binnen onze branche en van ons zelf natuurlijk.

Deze keer in de nieuwsbrief:

  • Friesland heeft binnenkort een eigen extensie namelijk .frl;
  • Wijzigingen op de wet bescherming persoonsgegevens:
    Bewaart u gegevens van consumenten en of personen dan komen er belangrijke wetswijzigingen aan die grote consequenties kunnen hebben;
  • Het gezicht van AD Hosting deze keer: Mitchell;
  • Fred's column over: "Hoe u misschien onbedoeld de hacker heeft geholpen bij het hacken van uw website".
Heeft u naar aanleiding van deze onderwerpen nog vragen en of opmerkingen of wilt meer informatie over één of meerdere onderwerpen? Stuur een e-mail aan management@adhosting.nl en wij helpen u graag.

Tot slot nog een tip voor Mac gebruikers: instellen mail na een update van Yosemite. Bij een recente update zijn er wat instellingen veranderd die soms niet zo duidelijk zijn. In een nieuwsitem op onze website beschrijven we de juiste stappen: Mac-Instellen-mail-na-een-update-van-Yosemite

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/202

Friesland krijgt eigen extensie: .frl

Friesland heeft al haar eigen taal, eigen vlag en nu binnenkort ook haar eigen extensie. Hiermee is het mogelijk om je eigen "stukje" Friesland op het internet te bemachtigen. Bedrijven, organisaties en inwoners van Friesland hebben in de toewijzingsprocedure een streepje voor. Tot eind maart kunt u desgewenst uw eigen .frl domein voor-inschrijven. Vanaf 2 april worden de domeinnamen toegewezen. Vanaf 14 april worden de .frl domeinen algemeen beschikbaar en worden de nog beschikbare domeinnamen op basis van wie het eerst komt, geregistreerd. Uiteraard biedt AD Hosting u nu al de mogelijkheid om uw gewenste .frl domeinnaam aan te vragen en z.s.m. te registreren.

Meer informatie: AD Hosting wurdt in bytsje Frysk

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/204

Wijziging Europese databeschermingsregels

Binnenkort worden de regels met betrekking tot privacygevoelige data op zowel nationaal als Europees niveau aangescherpt. Deze nieuwe wetgeving heeft betrekking op iedereen die consumenten- en/of persoonsgegevens digitaal opslaat. Met andere woorden: 99,99% van alle bedrijven.
Het niet naleven van deze regels kan verstrekkende gevolgen hebben met ongekend hoge boetes. Het is dus van zeer groot belang dat u zich bewust bent van de risico's en inventariseert of uw organisatie hierop is voorbereid.

De complete tekst van dit artikel, inclusief uitleg over het GDPR en voorbeelden, vind u op: Wijziging europees databescherming regels

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/205

De gezichten van AD Hosting

Als eerste van 2015 stellen wij aan u voor Mitchell van Barneveld.
Mitchell
Sinds september 2014 ondersteunt Mitchell parttime onze technische mensen in met het onderzoeken en uitzoeken van allerlei toepassingen op netwerkgebied. Hiernaast doet Mitchell een studie Netwerkbeheerder aan het ROC IDCollege. Als onderdeel van zijn studie loopt Mitchell dit schooljaar zijn afrondende stage bij ons.

Mitchell heeft eigenlijk maar 1 hobby: alles wat met ICT en computers te maken heeft!

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/206

Uw ervaringen met AD Hosting!

De mening van de klant zou voor elk bedrijf zeer waardevol -zo niet leidend- moeten zijn, vinden wij. Dat geldt dus ook voor AD Hosting. Daarbij zijn we niet op zoek naar alleen maar pluimen en complimenten. Waar gewerkt wordt maakt men fouten, dus die komen ook bij ons wel eens voor. Natuurlijk doen we er wel alles aan om dit te voorkomen. Daarom horen we het graag, als u ergens niet tevreden over bent. We willen namelijk leren wat er mis ging. Stuurt u in zo'n geval vooral een mailtje aan management@adhosting.nl en geef ons op die manier de gelegenheid om met een goede oplossing te komen. U doet er uzelf maar ook AD Hosting een plezier mee.

Gelukkig krijgen we vaak juist zeer tevreden reacties van onze klanten, met name over de wijze waarop ze door onze medewerkers geholpen zijn. Dergelijk referenties zijn voor ons zeer belangrijk. Bent u ook te spreken over ons? We zouden het zeer waarderen als u die ervaringen deelt via de onafhankelijke website ISPgids.com: ispgids.com/deelervaring/ad-hosting. Daar zijn anderen ook mee geholpen, wanneer ze op zoek zijn naar betaalbare kwaliteit. Voor iedere referentie ontvangt u als dank van ons een leuke attentie.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/207