Nieuwsbrief- Terugblik en onze oplossing tegen Spam

Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van 2014.
In deze nieuwsbrief hebben wij een aantal interessante artikelen voor u: het AD Hosting Premium Spam Filter product, wij stellen aan u voor onze collega Martine, en natuurlijk ontbreekt de column van Fred niet, die gaat deze keer over Glasvezel.

Wij wensen u allemaal hele prettige feestdagen en een goede jaarwisseling toe, en wij kijken uit naar verdere samenwerking in 2015.
Natuurlijk zijn wij tijdens de feestdagen ook bereikbaar voor dringende supportvragen.

Wat vond u afgelopen jaar van onze nieuwdbrief?
  • Top - Zeer interessant
  • Goed - Informatief
  • Leuk - Leuke teksten
  • Soms - Ik lees hem soms
  • Niet - Hoeft van mij niet
  • Spam - Te spammerig

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/193

Het AD Hosting Premium Spam Filter

Iedereen die actief is op het gebied van internet heeft dagelijks te maken met SPAM, ongevraagde berichten die allerlei gevaarlijke en vervelende bestanden bevatten. Na veel testen en uitzoeken heeft AD Hosting nu de oplossing voor uw spam probleem: Premium Spam Filter.

Voor maar € 4,75 heeft u nooit meer last van spam, en voor resellers is het zelfs nog goedkoper!

Omdat het los staat van waar uw e-mail staat, kunt u hier altijd gebruik van maken. Ook al heeft u een eigen mailserver, of is uw domeinnaam niet eens bij AD Hosting geregistreerd. Het is een aparte service voor iedereen. Heeft u meerdere emailadressen? Geen probleem: de prijs blijft hetzelfde.

Op onze website vind u meer informatie: Spamfilter.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/195

Terugblik 2014

AD hosting kijkt terug op een bewogen jaar. Wij zijn begonnen met de nieuwsbrief die elke 6 weken uw mailbox bereikt met de belangrijkste nieuwtjes op het gebied van Hosting, en elke keer een kijkje in onze keuken.
We zijn een samenwerking aangegaan met Het Ondernemersbelang Haaglanden, waarin AD Hosting haar mening geeft over actuele onderwerpen, uit monde van Tim Houtsma.
In 2014 zijn we meer vorm gaan geven aan ons sociale gezicht, dit blijkt uit de sponsering van het KWF, sponsering van DOING, de lokale sportvereniging voor mensen met en zonder beperking.
Ook zijn we begonnen met het opleiden van mensen, door middel van stages binnen AD Hosting.

Als bedrijf hebben wij ons ook verder ontwikkeld, de techniek is nog verder verbeterd om te zorgen dat u nog minder problemen zal ondervinden en de bereikbaarheid gegarandeerd is. De website is in een nieuw jasje gestoken, zodat het gebruik ervan makkelijker is en u sneller overzicht kan genereren in de producten die u bij AD Hosting heeft.
Ook hebben we in 2014 een klanttevredenheidsonderzoek gehouden, en daaruit kunnen we concluderen dat u als klant ook vindt dat wij goed op weg zijn, en dat onze support voor u het belangrijkste onderdeel is van onze dienstverlening.

Als laatste hoogtepunt brengen wij nog onder de aandacht: De Designers (dedesigners.com). Als onderdeel van AD Hosting verzorgen zij de grafische opmaak, implementatie en indien gewenst het onderhoud van uw website.

2015 gaan we uiteraard door met deze ingeslagen weg, waarbij we u als relatie van AD Hosting willen blijven informeren van de laatste ontwikkelingen binnen AD Hosting, de hostingbranche en alles wat daarmee te maken heeft. Maar ook u kunt aangeven wat u graag als onderwerp zou willen hebben.
Ook willen we u de mogelijkheid geven om u zich aan onze klanten voor te stellen als klant van AD Hosting. Voor meer informatie: stuur een mail aan marketing@adhosting.nl.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/196

FTP connecties beperken

Wanneer via FTP een backup gemaakt wordt van een website met CMS systeem, of de bestanden van zo'n website worden teruggezet, gaat het over honderden tot soms wel duizend bestanden. Het ligt voor de hand dat een FTP programma dan meerdere bestanden tegelijk afhandelt zodat het allemaal wat sneller gaat.
Helaas zijn sommige programma's hierin doorgeschoten en proberen ze alle bestanden tegelijk te uploaden met ruim 200 tot 500 gelijktijdige connecties!

Zoals u weet staat veiligheid bij AD Hosting hoog in het vaandel. Hierom wordt al het verkeer van en naar de servers voortdurend (automatisch) gemonitord. Helaas lijkt een programma die in 1 keer alle bestanden gaat uploaden precies op een aanval op de server. De firewall zal dan ook snel ingrijpen en de verbindingen vanaf uw IP blokkeren. U kan dan geen connectie meer maken naar de server.

Conclusie: gebruikt u een FTP programma (of 'client')? Controleer dan of het aantal connecties beperkt wordt of stel dit in.Voor het programma FileZilla hebben wij een handleiding geschreven.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/197

De gezichten van AD Hosting

Als hekkensluiter van 2014, stellen wij aan u voor Martine van der Toorn, sinds 1 april 2013 in dienst van AD Hosting.
Martine werkt als administratief medewerker, en is gedurende de ochtenden aanwezig.
Martine
Ze is niet alleen een administratieve duizendpoot, maar kan ook vele uren achter haar naaimachine doorbrengen, haar grote hobby. Zo ontwerpt en maakt ze onder andere de kleding voor de optredes van color guards bij Harpe Davids Zoetermeer.
Martine is getrouwd en heeft 2 dochters.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/198

Uw ervaringen met AD Hosting!

De mening van de klant zou voor elk bedrijf zeer waardevol -zo niet leidend- moeten zijn, vinden wij. Dat geldt dus ook voor AD Hosting. Daarbij zijn we niet op zoek naar alleen maar pluimen en complimenten. Waar gewerkt wordt maakt men fouten, dus die komen ook bij ons wel eens voor. Natuurlijk doen we er wel alles aan om dit te voorkomen. Daarom horen we het graag, als u ergens niet tevreden over bent. We willen namelijk leren wat er mis ging. Stuurt u in zo'n geval vooral een mailtje aan management@adhosting.nl en geef ons op die manier de gelegenheid om met een goede oplossing te komen. U doet er uzelf maar ook AD Hosting een plezier mee.

Gelukkig krijgen we vaak juist zeer tevreden reacties van onze klanten, met name over de wijze waarop ze door onze medewerkers geholpen zijn. Dergelijk referenties zijn voor ons zeer belangrijk. Bent u ook te spreken over ons? We zouden het zeer waarderen als u die ervaringen deelt via de onafhankelijke website ISPgids.com: ispgids.com/deelervaring/ad-hosting. Daar zijn anderen ook mee geholpen, wanneer ze op zoek zijn naar betaalbare kwaliteit. Voor iedere referentie ontvangt u als dank van ons een leuke attentie.

Lees dit item op: adhosting.nl/Nieuws/199