Nieuws Overzicht
Nieuws Archief

 • 21.
  01-09-2015
  Nieuwe extensie: .amsterdam
  Vanaf 1 september is de voorrangsperiode van de nieuwe domeinextensie .amsterdam voorbij. Dit betekent dat vanaf nu iedereen zonder validatie een .amsterdam domein kan aanvragen op basis van 'wie het eerst komt, die het eerst maalt'.

  Open complete artikel

 • 22.
  03-07-2015
  Nieuwsbrief - Actie met SSL certificaten
  De derde nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit.
  De temperaturen lopen flink op en de vakantieperiode staat voor de deur. Voor ons nog een extra reden om met een spetterende actie te komen.

  In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen.
  - Actie met SSL certificaten: tot wel 50% korting!
  - Waarom gebruik maken van SSL, wat is de meerwaarde.
  - De bereikbaarheid van AD Hosting tijdens de vakantieperiode.

  Open de nieuwsbrief

  • 23.
   10-06-2015
   Waarschuwing voor phishingmails o.a. SIDN
   Klanten die een .nl domeinnaam hebben bij AD Hosting BV, kunnen onderstaande mail ontvangen. Dit is een phishingmail, en zeker niet afkomstig van de SIDN (stichting Internet Domein Nederland).

   Open complete artikel

  • 24.
   08-05-2015
   Nieuwsbrief - hosted mail, nieuwe extensies en is uw website mobiel vriendelijk?
   Buiten zien we een afwisseling van mooie en zeer onstuimige dagen. Binnen zien we hetzelfde waar open source pakketten af en toe onder vuur liggen. Zoals het een goede hoster beaamt wordt het meeste al vroeg afgeslagen, maar niet alles is tegen te houden. Daar komt uw verantwoording om de hoek kijken, zoals u kunt lezen in Fred's column.

   Verder kunnen we u weer nieuwe domeinextensies aanbieden en zijn we officieel gestart met "hosted mail". Heeft u een grote mailbox? Dan is dit de oplossing.

   Ook in deze nieuwsbrief nog een herinnering dat het belangrijk is om een mobiel-vriendelijke website te hebben, vooral voor Google. En om af te sluiten enkele leuke en handige 'wist u dat'-tjes.

   We wensen u veel leesplezier. En heeft nu nog vragen of opmerkingen? Onze (hosted mailbox) management@adhosting.nl staat voor u klaar.

   Open de nieuwsbrief

   • 25.
    20-03-2015
    Nieuwsbrief - veranderingen in de privacy regels en helpt u ook onbedoeld hackers?
    De eerste nieuwsbrief van 2015 is eindelijk een feit, ook in dit jaar zullen we u regelmatig op de hoogte houden van de belangrijkste ontwikkelingen binnen onze branche en van ons zelf natuurlijk.

    Deze keer in de nieuwsbrief:
    • Friesland heeft binnenkort een eigen extensie namelijk .frl;
    • Wijzigingen op de wet bescherming persoonsgegevens:
     Bewaart u gegevens van consumenten en of personen dan komen er belangrijke wetswijzigingen aan die grote consequenties kunnen hebben;
    • Het gezicht van AD Hosting deze keer: Mitchell;
    • Fred's column over: "Hoe u misschien onbedoeld de hacker heeft geholpen bij het hacken van uw website".
    Heeft u naar aanleiding van deze onderwerpen nog vragen en of opmerkingen of wilt meer informatie over één of meerdere onderwerpen? Stuur een e-mail aan management@adhosting.nl en wij helpen u graag.

    Tot slot nog een tip voor Mac gebruikers: instellen mail na een update van Yosemite. Bij een recente update zijn er wat instellingen veranderd die soms niet zo duidelijk zijn. In een nieuwsitem op onze website beschrijven we de juiste stappen: Mac-Instellen-mail-na-een-update-van-Yosemite

    Open de nieuwsbrief

    • 26.
     16-03-2015
     Mac - Instellen mail na een update van Yosemite
     Mocht u na de laatste update van uw OS X Yosemite problemen ervaren met het ontvangen van mail, dan is de kans groot dat dankzij de update overal in de mailinstellingen de SSL vinkjes zijn aangezet.

     Open complete artikel

    • 27.
     30-01-2015
     Yntroduksje fan de .frl
     Freegje him fanôf twa febrewaris oan op www.adhosting.nl

     Open complete artikel

    • 28.
     19-12-2014
     Nieuwsbrief- Terugblik en onze oplossing tegen Spam
     Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van 2014.
     In deze nieuwsbrief hebben wij een aantal interessante artikelen voor u: het AD Hosting Premium Spam Filter product, wij stellen aan u voor onze collega Martine, en natuurlijk ontbreekt de column van Fred niet, die gaat deze keer over Glasvezel.

     Wij wensen u allemaal hele prettige feestdagen en een goede jaarwisseling toe, en wij kijken uit naar verdere samenwerking in 2015.
     Natuurlijk zijn wij tijdens de feestdagen ook bereikbaar voor dringende supportvragen.

     Open de nieuwsbrief

     • 29.
      24-10-2014
      Nieuwsbrief- ICANN informatie en hoeveel bezoekers heeft uw site
      De herfst heeft zijn intrede gedaan in ons land, met een fikse storm aan het begin van deze week.
      Af en toe is een frisse wind nodig en in deze nieuwsbrief informeren wij u over de veranderingen die ICANN heeft doorgevoerd. En wij stellen u graag weer aan een medewerker van AD Hosting voor.
      Ook is er een artikel over bezoekersaantallen en hoe u deze optimaal kunt gebruiken om uw website beter bezocht te laten worden. De tekst in deze e-mail is nog maar het topje van de ijsberg, via de link onder dat artikel kunt u de volledige uitleg als PDF downloaden.
      Als nieuw item in deze nieuwsbrief: een opinie artikel met uw kans om ons te laten weten hoe u erover denkt.

      Veel leesplezier!

      Open de nieuwsbrief

      • 30.
       18-07-2014
       Nieuwsbrief - De mooie en gevaarlijke kanten van internet
       In deze nieuwsbrief staan een aantal interessante onderwerpen voor u.
       Zo kunt u kennis maken met Tim, de general manager van AD Hosting, stellen wij dedesigners aan u voor, met een eigen site en dienstverlening. Ook komt cybercriminaliteit aan bod, en de gevaren hiervan. En als laatste maar zeker niet onbelangrijk een informatieve tekst over domeinnamen.
       Veel leesplezier!

       Open de nieuwsbrief

       • 31.
        04-07-2014
        Vacature: New Business medewerker Hosting
        AD Hosting is een enthousiast hostingbedrijf, waar ontwikkeling en klanttevredenheid de rode draad is. Met een team van circa 10 medewerkers werken we vanuit Zoetermeer voor een scala aan klanten. Om onze groei door te kunnen zetten zijn we op zoek naar een gedreven nieuwe

        Open complete artikel

       • 32.
        04-07-2014
        Gezocht: 3de of 4de jaars stagiaires
        AD Hosting is een enthousiast hostingbedrijf, waar ontwikkeling en klanttevredenheid de rode draad is. Met een team van circa 10 medewerkers werken we vanuit Zoetermeer voor een scala aan klanten.

        Open complete artikel

       • 33.
        12-06-2014
        Publicatie in: Zaken en Mensen ADO Den Haag
        AD Hosting Zaken en mensen ADO Den Haag juni 2014: In de zomeruitgave van het magazine Zaken en Mensen ADO Den Haag stelt AD Hosting zich voor als klantgerichte hostingsdienstverlener.

        Open complete artikel

       • 34.
        06-06-2014
        Publicatie in: Het Ondernemersbelang Haaglanden
        AD Hosting en MVO Het ondernemers belang juni 2014: In de tweede uitgave van Het Ondernemersbelang (juni 2014) schrijft AD Hosting hoe belangrijk Maatschappelijk verantwoord ondernemen voor AD Hosting is.

        Open complete artikel

       • 35.
        02-06-2014
        Publicatie in: WINMAGPro
        AD Hosting expert opinion Nieuwe domeinen winmagpro mei 2014: In de tweede editie van Winmag pro is AD Hosting gevraagd om haar mening te geven over nieuwe domein extenties zoals .news .tips en .shop.

        Open complete artikel

       • 36.
        23-05-2014
        Klanttevredenheidsonderzoek
        Onze twee ROC stagiaires, zoals in eerdere nieuws items voorgesteld, zijn hun afstudeerproject aan het afronden. Een van de onderdelen is een klanttevredenheidsonderzoek, en deze is nu online beschikbaar. Dit onderzoek past precies in de weg die we sinds vorig jaar zijn

        Open complete artikel

       • 37.
        02-05-2014
        Nieuwsbrief - AD Hosting en sociale betrokkenheid
        Bij AD Hosting hebben wij verstand van hosting, dedicated servers, vps'n etc.
        Maar AD Hosting heeft ook een hart, wij zijn als bedrijf sociaal betrokken en uiten dit door een opleidingsplek te bieden voor verschillende stagiaires, dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden dat jonge mensen een goede plek op de arbeidsmarkt verdienen. Een stuk werkervaring in de vorm van een stage draagt daaraan bij, en geeft hen een goede kijk op het vak dat zij gekozen hebben.
        Tijdens een stage bij AD Hosting, werken de stagiaires nauw samen met ons vaste personeel, en voeren dezelfde werkzaamheden uit. Het is dus best mogelijk dat u 1 van onze stagiaires aan de telefoon krijgt.

        Open de nieuwsbrief

        • 38.
         03-03-2014
         PHP Upgrade: controleer uw website
         Upgrade naar PHP 5.4: In de nacht van zondag 30 maart 2014 op maandag 31 maart 2014 zal AD Hosting de PHP versie op al haar servers en VPS-en upgraden naar versie 5.4.x.

         Open complete artikel

        • 39.
         28-02-2014
         Nieuwsbrief - 24|7 Support, anti-spam en meer
         Lente, de narcissen steken langzaam maar zeker hun bladeren boven de grond en de temperatuur begint te stijgen. Ook bij AD Hosting zitten we weer boordevol nieuws. Om u weer even bij te praten hebben wij in deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen voor u:
           - Support in de avonduren en het weekend, hoe is dat geregeld?
           - Waarom uw mail niet altijd aankomt bij Gmail en Outlook,
           - Een gezicht van AD Hosting,
           - Klanttevredenheidsonderzoek
           - De vertrouwde column van Fred.

         Wij wensen u veel leesplezier!

         Open de nieuwsbrief

         • 40.
          20-02-2014
          Publicatie in: Het Ondernemersbelang Haaglanden
          AD Hosting is een compacte en klantgerichte organisatie, gericht op het klantgericht aanbieden van totaaloplossingen in webspace, domeinnamen en bedrijfszeker internetverkeer.

          Open complete artikel

         Copyright © 2018 AD Hosting BV