Nieuwsbrief - 19 jan 2018 - AD Hosting

Nieuws overzicht

Domeinnaam anoniem registreren

Als u bij AD Hosting een nieuwe domeinnaam aanvraagt is het mogelijk om het vakje "anoniem registreren" aan te vinken. Deze functie zorgt ervoor dat uw gegevens niet publiekelijk getoond worden.
Op het internet is namelijk de mogelijkheid om via WHOIS de eigenaar van een domein te achterhalen. Hiermee kunnen marketingbedrijven u lastigvallen per e-mail of telefoon. In het geval van anoniem registreren staat hier een generieke naam en kan men uw gegevens dus niet achterhalen.
In onze administratie staat het domein natuurlijk wel op uw naam en u bent ook de eigenaar. Deze gegevens zijn uiteraard niet inzichtelijk voor derden.

Dit is ook mogelijk voor een domein wat al geregistreerd is. Log dan in op het controle paneel en klik op wijzig domeinhouder bij het domein waarvoor u dit wilt wijzigen. Vervolgens krijgt u de optie om deze registratie anoniem te maken.

De extra kosten voor een anonieme registratie bedragen € 6,00 per jaar.

Let op: het anonimiseren van een domeinnaam kan niet in combinatie met een EV SSL certificaat of Instant SSL certificaat, hierbij worden namelijk de houdergegevens gecontroleerd.


Nieuws overzicht
Copyright © 2018 AD Hosting BV