Nieuwsbrief - 27 jul 2017 - AD Hosting

Nieuws overzicht

Inloggen op AD Hosting website

Op de achtergrond is het technische team druk bezig om een aantal veranderingen door te voeren, die in de toekomst de kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening zullen verbeteren.
Om deze veranderingen door te kunnen voeren is het in de toekomst niet meer mogelijk om met uw DirectAdmin login in te loggen op onze eigen website www.adhosting.nl. Hiervoor zult u de gebruikersnaam en wachtwoord van uw klantkaart moeten gebruiken, oftewel: de hoofdlogin.

Deze hoofdlogin is al vele jaren geleden al ingevoerd. De gebruikersnaam is uw e-mailadres met daarnaast een apart wachtwoord. Bent u klant van AD Hosting van voor die tijd, dan kan dit nieuw voor u zijn.

Deze inlog instellen kunt u doen via "Uw gegevens" na inloggen op www.adhosting.nl/Login. Op die pagina kunt u nu al de toegang met de DirectAdmin inlog uitschakelen, op zich wel zo verstandig. Indien het inloggen of instellen niet lukt, laat het ons weten.

De reden van deze wijziging is hoofdzakelijk veiligheid. Via onze website kunt u steeds meer doen en het is niet verstandig wanneer er meerdere manieren zijn om in te loggen.

Waar moet ik zijn?
De verschillende omgevingen en inlog methoden kunnen verwarrend zijn. Daarom deze opsomming:
  • AD Hosting - www.adhosting.nl - Administratief: voor het wijzigen van bestaande producten en nieuwe aanvragen.
  • DirectAdmin - /config - Technisch: voor het instellen van uw account zoals e-mail accounts of eenvoudig installeren/upgraden van Wordpress, Joomla, Drupal etc.
  • Webmail - /webmail - Email: voor het online benaderen van uw berichten (let op, inloggen met het e-mail adres waarvan u de berichten wilt inzien)


Nieuws overzicht
Copyright © 2018 AD Hosting BV