Nieuws Artikel - 28 okt 2016 - AD Hosting

Vanaf 1 november: een SSL certificaat voor nog geen tien euro!

Vanaf 1 november: een SSL certificaat voor nog geen tien euro!


Een SSL certificaat is een toevoeging aan uw website of webwinkel. SSL staat voor Secured Socket Layer, wat in het kort inhoudt dat de gegevens die tussen uw website (webserver) en de gebruiker verstuurd worden, versleuteld zijn. Wanneer u een webwinkel heeft of een gedeelte op uw website waar klanten persoonlijke gegevens kunnen achterlaten dan is het verstandig om een SSL certificaat aan te vragen voor uw domein.

Binnenkort wordt het zelfs bijna verplicht om een SSL certificaat te hebben. Vanaf januari zal de webbrowser Chrome een website zonder SSL als "onveilig" aangeven. Dit wordt nu nog aangegeven met een . Later wordt dit zelfs een rood waarschuwingsdriehoek !
Daarnaast hebben we in een eerdere nieuwsbrief al gemeld dat uw website zonder SSL certificaat lager in de Google zoekresultaten uitkomt.

Een SSL certificaat is dus eigenlijk noodzakelijk voor u en uw klanten. Hiervoor heeft AD Hosting vanaf 1 november een speciaal type certificaat beschikbaar:

Een Positive SNI SSL certificaat voor € 9.95 inclusief installatie, exclusief BTW per jaar.
(deze optie geldt alleen voor domeinen die bij AD Hosting geregistreerd zijn)

Overige informatie:
  • Een eigen IP adres bij uw certificaat is standaard bij alle andere certificaten, met kosten vanaf € 29,95
    inclusief installatie en IP, exclusief BTW.
  • Meer vertrouwen uitstralen door uw bedrijf te koppelen aan het certificaat kan vanaf € 49,95
    inclusief validatie, installatie en IP, exclusief BTW.
  • Een certificaat is alleen voor het hoofddomein en niet voor subdomeinen, hiervoor is een Wildcard of Multi-Domain certificaat nodig.

SSL certificaten zijn er in verschillende maten en soorten. Voor verdere informatie over de overige SSL certificaten en de prijzen hiervan, verwijzen wij naar onze website: https://www.adhosting.nl/Diensten/Hosting/Webhosting#ssl
Maar ook hier staan niet alle mogelijke opties, dus neem contact met ons op voor specifieke wensen zoals bijvoorbeeld het multi-domain SSL certificaat.

Vanaf 1 november: een SSL certificaat voor nog geen tien euro!


Nieuws overzicht
Copyright © 2018 AD Hosting BV