Nieuwsbrief - 19 aug 2016 - AD Hosting

Nieuws overzicht

Product: Hosted Mail

Bij veel gebruikers zit de e-mail in het hostingaccount. Berichten worden uitgelezen en hoogstens tijdelijk op de server bewaard.Maar bij veel of grote berichten komt de grens van de webruimte in zicht. Gebruikers met veel email, kiezen daarom vaak voor een eigen mailserver op kantoor. Lekker veel ruimte, maar wie beheerd deze server, hoe zit het met de backups en extern werken is regelmatig traag.

"Hosted mail" is het beste van beide. AD Hosting levert deze dienst op een aparte mailserver dus hoge kwaliteit en snel. Lekker veel ruimte, goed beheerd en dagelijkse backups. Uw email wordt zelfs actief gescand op virussen en malware en de support is, zoals u dat van ons gewend bent, gratis.Ook belangrijk om te weten is dat wij de data alleen opslaan in Nederland, niemand kan dus meekijken zoals dat vaak gebeurd in Amerika, veilig en betrouwbaar dus.

Het is een aparte dienst, dus uw website/domeinnaam hoeft niet bij AD Hosting te zijn ondergebracht. Is dat wel zo, dan stellen wij uw (hosting) account gratis in voor deze dienst.Een ander groot voordeel is dat op deze server ook uw contacten en agenda overal bereikbaar zijn. Het is ook mogelijk om onderling gedeelde agenda's te gebruiken om te zien of collega's beschikbaar zijn of niet.

Voor maar € 4,50 excl. BTW per mailaccount per maand (en éénmalig € 7,50 excl. BTW setup kosten per mailaccount) krijgt u dit alles inclusief per mailbox 5GB (5000Mb) opslagruimte! Bestellen >>

U hoeft dus nooit meer uw mailbox op te ruimen wegens een tekort aan de ruimte.Omdat er echter veel meer mogelijk­heden zijn (meer ruimte, een eigen dedicated mailserver, SSL beveiligde connectie, etc) bespreken we graag uw wensen voor een gepast voorstel.

Wilt u dat wij uw bestaande mail overzetten naar uw hosted mail omgeving? Ook dit kunnen wij voor u doen, dit doen wij op basis van een tarief van € 65,- per uur excl. BTW.

AD Hosting kan dit allemaal voor u verzorgen, en wij vertellen u er graag meer over.
Mocht u nog vragen hebben over een hosted mail oplossing, neemt u dan contact op met onze salesafdeling, zij beantwoorden uw vragen graag.U kunt mailen naar sales@adhosting.nl of bel tijdens kantooruren met: 079-3478319.


Nieuws overzicht
Copyright © 2018 AD Hosting BV