Nieuwsbrief - 2 okt 2015 - AD Hosting

Nieuws overzicht

Virusscanner aanbieding

Om te beginnen misschien wel de belangrijkste tip: vertrouw er niet op dat een virusscanner alle internetbedreigingen tegenhoudt. Zo is het up-to-date houden van besturingssysteem malwarescanner, programma's, internetbrowser en aanvullingen (zoals Adobe Flash) minstens net zo belangrijk.

Toch is een virusscanner een belangrijk onderdeel om uw computer(s) te beschermen tegen internetbedreigingen. Er zijn talloze virusscanners op de markt, te verdelen in twee belangrijke groepen, de gratis en de betaalde scanners.

Zijn de gratis scanners nu zoveel slechter als betaalde? Volgens een aantal testen zitten er gratis scanners in de top 10. Echter wel met een belangrijke maar, de gratis versie bieden pas enkele dagen later bescherming, waar betaalde scanners direct uitkomen met een bescherming tegen de laatste bedreigingen komen de gratis scanners pas dagen later met een update.
Nog belangrijker om te weten: als iets gratis is bent u als consument dus het product. De gratis scanners hebben in hun algemene voorwaarden opgenomen dat ze uw gegevens (geanonimiseerd) mogen verzamelen en verkopen.

Aangezien internetbedreigingen steeds vaker voorkomen en steeds grotere schade kan geven, raden wij u aan om een betaalde versie te gebruiken. Wij adviseren de scanners van ESET, deze zijn betrouwbaar en maken uw computer niet onnodig traag.

AD Hosting levert deze antivirus oplossing tegen gereduceerde tarieven (ex BTW):
1 licentie   € 24,37 per jaar
2 licenties € 14,05 per jaar per licentie
3 licenties € 10,46 per jaar per licentie
4 licenties € 10,30 per jaar per licentie
5 licenties € 10,00 per jaar per licentie
Mocht u interesse hebben, neemt u dan contact op voor een passend aanbod.


Nieuws overzicht
Copyright © 2018 AD Hosting BV