Nieuwsbrief - 2 okt 2015 - AD Hosting

Nieuws overzicht

De A van Automatisering

AD Hosting biedt niet alleen hosting.

De A van AD Hosting staat voor automatisering, een iets verouderde term voor het onderhouden en opzetten van netwerken en installeren en updaten van computers/werkstations.

Toen AD Hosting startte stond automatisering in de kinderschoenen, intussen is het een van de belangrijkste onderdelen binnen de IT. Naast betrouwbare software pakketten uiteraard.

Omdat hosting in feite is het beschikbaar stellen van ruimte om uw content voor de digitale snelweg bereikbaar te maken, is het nou juist het onderhouden en installeren van netwerken en up to date houden de hardware wat ons tot een betrouwbare partner maakt. Daarbij hebben we natuurlijk ook erg veel aandacht voor de beveiliging van de gegevens.

We zijn dus nooit gestopt met automatiseren, alleen traden we er niet meer mee op de voorgrond. Mede door onze betrouwbaarheid en snelheid hebben we meer en meer aanvragen gehad van (bestaande) klanten om werkzaamheden voor hun eigen netwerken en of systemen uit te voeren. Intussen hebben we extra geïnvesteerd in capaciteit zodat we deze expertise nu ook wat nadrukkelijker onder de aandacht kunnen brengen.

Met andere woorden: ook voor uw netwerk of hardware gerelateerde vragen, onderhoud en/of beveiliging staan we graag voor u klaar.


Nieuws overzicht
Copyright © 2018 AD Hosting BV