Reseller hosting

Voor kleine hostingpartijen, webdesigners of bedrijven met veel eigen domeinen hebben wij een mooie oplossing, de voldoende ruimte en dataverkeer biedt voor meerdere URL’s, de bijbehorende sites en de nodige e-mailaccounts. Zo’n flexibel indeelbaar reseller-account is eenvoudig te beheren (de techniek achter de schermen is voor ons) en heeft plaats voor tien domeinen, met bijbehorende website, email en databases. Het reseller-account is bovendien per vijf domeinen (half pakket) uit te breiden. Heeft u aan tien domeinen voldoende, maar niet genoeg aan 3000 MB? Ook dat is geen probleem, het account is tevens met 3 GB uit te breiden. Zo heeft u precies wat u nodig heeft en betaalt u niet te veel.
Op deze manier heeft u al uw domeinnamen onder één account en krijgt u ook nog eens korting ten opzichte van losse hostingaccounts, zoals de meeste domeinnamen voor maar 10 €.
 
De standaard reselleraccounts bieden de onderstaande mogelijkheden, maar we bespreken graag met u onze flexibele alternatieven.
 

vanaf 1 pakket

€ 45,38*

 

vanaf 3 pakketten

€ 40.84*

 

vanaf 6 pakketten

€ 36,30*

 

vanaf 11 pakketten

€ 31,77*

 

vanaf 16 pakketten

€ 27.23*

 
info Aantal domeinen 10 30 60 110 160
info Helpdesk Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
info Schijfruimte 3 GB 9 GB 12 GB 33 GB 48 GB
info Dataverkeer 20 GB 60 GB 120 GB 220 GB 320 GB

* Prijzen per pakket en per maand excusief BTW

 
Wilt u meer weten of beginnen met een reselleraccount?
Voor meer informatie of een oriënterende afspraak kunt u uw gegevens hieronder vrijblijvend achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
    
Bedrijfsnaam
Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer*
Mobiel
Emailadres*
Opmerking
Velden met een * (ster) erachter zijn verplicht.