Wat is een VPS (Virtual Private Server)

Een VPS is geen fysieke eigen server maar een afgeschermd deel van een veel grotere server die met een aantal hardware-onderdelen en bijbehorende software geschikt wordt gemaakt voor uw gebruik. Het werkt dus niet wezenlijk anders dan een reguliere eigen server maar biedt wel bijkomende voordelen. Het is betrekkelijk eenvoudig om extra capaciteit toe te voegen en een VPS is zeer stabiel. Wanneer een onderdeel van de hardware uitvalt, zorgt de er aan gekoppelde software dat andere hardware en serverruimte wordt ingezet en uw informatie beschikbaar blijft. U bent dus verzekerd van continuïteit en het behoud van bestanden.

Enkele punten welke voor u beheerd worden zijn:

 

  • Dagelijkse offsite backups van al uw kostbare data.
  • 24x7x365 monitoring van uw VPS.
  • 24x7x365 monitoring van het netwerk waarbij eventuele aanvallen worden ondervangen voordat deze op uw server binnen komen.
  • Server- en systeembeheer.
  • Netwerkbeheer.
  • Periodieke hardware controles (preventief beheer).
  • Periodieke software controles (preventief beheer).


SLA
Vandaag de dag levert zo’n beetje elke hostingpartij een SLA contract van tientallen pagina’s bij managed VPSen. Veelal staan in deze SLA’s een hoop “addertjes onder het gras”.
AD Hosting heeft ervoor gekozen om dit niet te doen, wij vinden dat het vanzelfsprekend dat wij u voor 100% ontlasten van de technische kant en dat er direct wordt ingegrepen wanneer er iets verkeerd mocht gaan met uw server, 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar.


Maatwerk
Uit ervaring weten wij dat elke klant specifieke wensen heeft, hierdoor is het onmogelijk om standaard serverconfiguraties op onze website aan te bieden. Wanneer u op onderstaande knop “neem contact met mij op” klikt en uw naam en telefoonnummer achterlaat nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een serverconfiguratie te offreren welke volledig bij u aansluit.

 


CPU count 1
 
HDD (Storage) 1 GB
 
RAM (Memory) 128 MB
 
Traffic 1 Mbit
 


Bedrijfsnaam
Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer*
Mobiel
Emailadres*
Opmerking
Velden met een * (ster) erachter zijn verplicht.