Waarom een Dedicated Server en wat zijn de mogelijkheden?

Wij bieden ook betaalbare en betrouwbare Dedicated Servers aan, bijvoorbeeld voor hostingbedrijven en organisaties die per se over een eigen server met volledige capaciteit willen beschikken. U kiest zelf de gewenste configuratie en het operating systeem. Wij zorgen voor erkende superieure netwerkkwaliteit en professionele hardware ondersteuning. Laat met een gerust hart de hardware, OS-patching, monitoring, back-ups en nog veel meer aan ons over, zodat u zich op uw bedrijf kunt richten. Bij een Managed Server heeft u zelfs geen omkijken naar onderhoud en het oplossen van storingen. Dat verzorgen wij dan voor u, altijd zo snel als menselijk en technisch maar mogelijk is.

Enkele punten welke voor u beheerd worden zijn:
  • Dagelijkse offsite backups van al uw kostbare data.
  • 24x7x365 monitoring van uw server.
  • 24x7x365 monitoring van het netwerk waarbij eventuele aanvallen worden ondervangen voordat deze op uw server binnen komen.
  • Server- en systeembeheer.
  • Netwerkbeheer.
  • Periodieke hardware controles (preventief beheer).
  • Periodieke software controles (preventief beheer).

 

SLA

Vandaag de dag levert zo’n beetje elke hostingpartij een SLA contract van tientallen pagina’s bij managed servers. Veelal staan in deze SLA’s een hoop “addertjes onder het gras”.
AD Hosting heeft ervoor gekozen om dit niet te doen, wij vinden dat het vanzelfsprekend dat wij u voor 100% ontlasten van de technische kant en dat er direct wordt ingegrepen wanneer er iets verkeerd mocht gaan met uw server, 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar.


Maatwerk
Uit ervaring weten wij dat elke klant specifieke wensen heeft, hierdoor is het onmogelijk om standaard serverconfiguraties op onze website aan te bieden. Wanneer u op onderstaande knop “neem contact met mij op” klikt en uw naam en telefoonnummer achterlaat nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een serverconfiguratie te offreren welke volledig bij u aansluit.

 


Bedrijfsnaam
Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer*
Mobiel
Emailadres*
Opmerking
Velden met een * (ster) erachter zijn verplicht.