Maatwerk en totaaloplossingen

Met maatwerk kan AD Hosting u een totaalpakket aanbieden.

Ons dienstenpakket kan onder andere bevatten, remote desktop voor u en uw medewerkers, design voor uw website, hosting voor uw website, email en registratie van uw domeinnamen.

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die wij hebben. AD hosting heeft de kennis en ervaring die nodig is, om een maatwerkplan uit te werken en samen met u tot een succes te brengen.

Veel ondernemers begrijpen de voordelen van "in de cloud" werken en zijn al snel onder de indruk van de technische mogelijkheden. Deze mogelijkheden dienen echter wel vakkundig onderhouden te worden om goed te blijven werken en daarbij moet de veiligheid ook maximaal zijn.


Waarom bij AD Hosting ?

AD Hosting heeft voldoende ervaring en is een solide bedrijf wat al langer dan 18 jaar bestaat. Er is meer dan voldoende kennis en capaciteit aanwezig om uw maatwerkplan te laten slagen.

U als klant heeft een vast aanspreekpunt bij AD Hosting, u bent geen nummer. AD Hosting denkt actief mee over de meest haalbare en meest praktische oplossing die past bij uw situatie.

Laat een specialist mij terugbellen

Op zoek naar vrijblijvend advies op maat.

Bel mij voor advies

Ik weet wat ik wil

Ik wil graag een offerte aanvragen.

Offerte opvragen
Copyright © 2018 AD Hosting BV