SSL Certificaten

Een SSL certificaat is een toevoeging aan uw website of webwinkel. SSL staat voor Secured Socket Layer, wat in het kort inhoudt dat de gegevens die tussen uw website (webserver) en de gebruiker verstuurd worden, versleuteld zijn. Wanneer u een webwinkel heeft of een gedeelte op uw website waar klanten persoonlijke gegevens kunnen achterlaten dan is het verstandig om een SSL certificaat aan te vragen voor uw domein.

Onderaan deze pagina vind u enkele van onze SSL mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen.

 

Webhosting

Uw website onderbrengen bij AD Hosting betekent dat wij de techniek achter de schermen regelen en zorgen voor optimaal onderhouden servers, die tijdig vervangen worden zodat uw bereikbaarheid op het internet gegarandeerd is. AD Hosting heeft de afgelopen jaren een uptime van 99.98 % behaald dus de praktijk bewijst dat we het goed doen.
Onze servers worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week gemonitord dus we zijn vaak al bezig met de oplossing voordat klanten een probleem bemerken. Meerdere databases aanmaken behoort tot de mogelijkheden en dat geldt natuurlijk evenzeer voor meerdere e-mailadressen. Dat is allemaal inbegrepen in ons hostingpakket.

 

 

Een overzicht van alle hosting pakketten en mogelijkheden:

 

 

100 x2

€ 7,11*

200 x2

€ 11,77*

300 x2

€ 16,46*

500 x2

€ 22,52*

1000 x2

€ 33,98*

info Niet goed, geld terug garantie ja ja ja ja ja
info Incl. domeinnaam ja ja ja ja ja
info Helpdesk Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
info Schijfruimte 200 MB 400 MB 600 MB 1000 MB 2000 MB
info Dataverkeer 10 GB 10 GB 12 GB 15 GB 20 GB
info Controle paneel ja ja ja ja ja
info Easy Install ja ja ja ja ja
info POP3 accounts
info BSMTP € 37.50 p.j. € 37.50 p.j. € 37.50 p.j. € 37.50 p.j. € 37.50 p.j.
info E-mail Forwarding
info Catch-all emailbox ja ja ja ja ja
info Spamfilter ja ja ja ja ja
info E-mail filter ja ja ja ja ja
info E-mail Virusscanner ja ja ja ja ja
info Autoresponders ja ja ja ja ja
info Webbased E-mail ja ja ja ja ja
info Mailinglists ja ja ja ja ja
info Beveiligde directories ja ja ja ja ja
info DNS aanpassen mogelijk ja ja ja ja ja
info CGI-Bin ja ja ja ja ja
info Perl 5 ja ja ja ja ja
info PHP ja ja ja ja ja
info XSLt ja ja ja ja ja
info XML ja ja ja ja ja
info MySQL ja ja ja ja ja
info Eigen FTP account ja ja ja ja ja
info Dagelijkse backups ja ja ja ja ja
info Statistieken ja ja ja ja ja
 

* Prijzen per maand excusief BTW

 

SSL certificaat - beveiligde website

Een SSL certificaat is een toevoeging aan uw website of webwinkel. SSL staat voor Secured Socket Layer, wat in het kort inhoudt dat de gegevens die tussen uw website (webserver) en de gebruiker verstuurd worden, versleuteld zijn. Wanneer u een webwinkel heeft of een gedeelte op uw website waar klanten persoonlijke gegevens kunnen achterlaten dan is het verstandig om een SSL certificaat aan te vragen voor uw domein.

Let op: binnenkort wordt het zelfs bijna verplicht om een SSL certificaat te hebben. Vanaf januari zal de webbrowser Chrome een website zonder SSL als "onveilig" aangeven. Dit wordt nu nog aangegeven met een ⓘ. Later wordt dit zelfs een rood waarschuwingsdriehoek!
Daarnaast hebben we in een eerdere nieuwsbrief al gemeld dat uw website zonder SSL certificaat lager in de Google zoekresultaten uitkomt.

Een SSL certificaat is dus eigenlijk noodzakelijk voor u en uw klanten. Hiervoor heeft AD Hosting vanaf 1 november 2016 een speciaal type certificaat beschikbaar:

Een Positive SNI SSL certificaat voor € 9.95 inclusief installatie, exclusief BTW per jaar.
(deze optie geldt alleen voor domeinen die bij AD Hosting geregistreerd zijn)


Er zijn verschillende certificaten beschikbaar die elk hun specifieke eigenschappen hebben en ook qua prijs erg verschillen:

Comodo Positive SNI SSL €     9,95 Dit certificaat zonder eigen IP is gekoppeld aan 1 domeinnaam. Werkt voor bijna alle webbrowsers (verouderde systemen niet ondersteund, zie: SNI )
Comodo Positive SSL €   29,95 Dit certificaat met eigen IP is gekoppeld aan 1 domeinnaam. De eenvoudigste vorm van geëncrypte beveiliging van uw website welke werkt in alle webbrowsers en devices.
Comodo Positive SSL Wildcard €   99,95 Dit certificaat met eigen IP is gekoppeld aan meerdere subdomeinen van uw domeinnaam. Met geëncrypte beveiliging van de hoofd- en alle subdomeinen van een website.
Comodo Instant SSL €   49,95 Dit certificaat met eigen IP is gekoppeld aan 1 domeinnaam en uw bedrijfsgegevens. Uw klanten weten dus zeker dat het geen nep website is en geeft dus vertrouwen.
Comodo Premium SSL Wildcard € 224,95 Dit certificaat met eigen IP is gekoppeld aan meerdere subdomeinen van uw domeinnaam en uw bedrijfsgegevens. Uw klanten weten dus zeker dat het geen nep website is en geeft dus vertrouwen.
Comodo EV SSL € 124,95 De bekende "groene balk" in de internet browser.
Dit is certificaat met eigen IP is gekoppeld aan 1 domeinnaam en uw bedrijfsgegevens. Een uitgebreid gevalideerd certificaat, met de hoogst mogelijke bescherming tegen phising.

* Prijzen zijn de actieprijzen per jaar excusief BTW

 

Wij leveren voor bovenstaande prijs het SSL certificaat inclusief:

  • Controleren van uw gegevens en het complete aanvraag traject bij de SSL instantie
  • Een eigen unieke IP adres* voor uw website (zodat het in elke browser werkt, plus positief voor Google)
  • Voor uw domeinnaam met en zonder 'www' (dus feitelijk twee versies)
  • Installatie en testen van het certificaat op uw website
  • Bijhouden van de jaarlijkse vernieuwing plus aanvraag en installatie

* met uitzondering van het SNI certificaat welke het gedeelde server IP adres gebruikt.

 

Het is alleen mogelijk om een SSL certificaat aan te schaffen voor domeinnamen die via AD Hosting zijn geregistreerd. In uw control panel vind u de aanvraag optie bij de domein details, daar vind u ook een uitgebreide omschrijving van het certificaat.
Een certificaat is alleen voor het hoofddomein en niet voor subdomeinen, hiervoor is een Wildcard of Multi-Domain certificaat nodig.
Mocht u hierover nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.