Grote mailbox of grote wensen? AD Hosting - Hosted mail


Bij veel gebruikers zit de e-mail in het hostingaccount. Berichten worden uitgelezen en hoogstens tijdelijk op de server bewaard. Maar bij veel of grote berichten komt de grens van de webruimte in zicht. Gebruikers met veel mail, kiezen daarom vaak voor een eigen mailserver op kantoor. Lekker veel ruimte, maar wie beheert deze server, hoe zit het met de backups en extern werken is regelmatig traag.

"Hosted mail" is het beste van beide. AD Hosting levert deze dienst op een aparte mailserver dus hoge kwaliteit en snel. Lekker veel ruimte, goed beheert en dagelijkse backups. Uw email wordt zelfs actief gescand op virussen en malware en de support is, zoals u dat van ons gewend bent, gratis. Ook belangrijk om te weten is dat wij de data alleen opslaan in Nederland.
Het is een aparte dienst, dus uw website/domeinnaam hoeft niet bij AD Hosting te staan. Is dat wel zo, dan stellen wij uw hosting account gratis in voor deze dienst.

Een ander groot voordeel is dat op deze server ook uw contacten en agenda overal bereikbaar zijn. Het is ook mogelijk om onderling gedeelde agenda's te gebruiken om te zien of collega's beschikbaar zijn of niet.

Voor maar €4,50 per mailaccount per maand krijgt u dit alles inclusief 5GB opslagruimte! (prijzen zijn per maand en excl BTW, éénmalige setup: € 7,50 per account)
 
Wilt u dat wij uw bestaande mail overzetten naar uw hosted mail omgeving? Ook dit kunnen wij voor u doen, op basis van een tarief van € 65,- per uur excl. BTW. 

Omdat er echter veel meer opties zijn (meer ruimte, een eigen dedicated mailserver, SSL beveiligde connectie, etc) bespreken we graag uw wensen voor een gepast voorstel.
AD Hosting kan dit allemaal voor u verzorgen, en wij vertellen u er graag meer over.
 

Hosted mail aanvragen

Bent u een bestaande klant?

 

Een nieuwe klant?

Log dan in met uw account gegevens en vraag daarna uw Hosted mail account(s) aan voor de gewenste domeinen.   Welkom! Registreer uw gegevens en vraag daarna uw producten aan.